Yritysyhteistyö – Ymppi-ympäristö

Oletko elintarvikkeiden pientuottaja tai muu suomalainen PK- yritys maa- ja metsätaloudessa?  Jos koet sopivasi joukkoomme ja kaipaat toiminnallesi näkyvyyttä, tarjoamme mahdollisuutta osallistua monin eri tavoin ymppi-ympäristön toimintaan.

Myös sivuston, sekä oppimateriaalien kehitysehdotuksia otetaan vastaan.                                                Jos sinulla on taito ja halu kehittää tietopankkia kanssamme, niin laita viestiä ja mietitään aihetta. Myös urakkasopimus rahallisella korvauksella on mahdollinen, jos olet valmis tuottamaan pankkiin laajan kokonaisuuden.

Yritysasiakkuus- Ymppi verkkokauppa

Vuonna 2024 kehitämme verkkokaupan liiketoimintaa sienistä jalostettujen elintarvikkeiden myyntiin, sekä käyttövalmiin sienirihmaston tarjontaan harrastajille ja pienviljelijöille.                  Tuleva tuotanto kuluttaa paljon lehtipuuta ja se on hyvä löytää läheltä. Jos yrityksesi sijaitsee pohjois-savossa ja sivutuotteena syntyy koivun tai muun lehtipuun purua, niin ostamme sitä mielellämme kattamaan omia ja asiakkaidemme tarpeita sienten kasvatuksessa.
Etsimme myös suomalaisia yrityksiä valmistamaan sienten pölkkyviljelyn käsityövälineitä, sekä kasvatusruukkuja. Saatat olla etsimämme henkilö jos yrityksesi pystyy tuottamaan pieniä eriä jousella mekanisoitua käsityökalua, tai matalapolttoisia saviruukkuja.

Ota yhteyttä